Dalyvaujame Saulėgrįžos šventėje Ukmergės rajone

1-IMG_8725„Švęskime vasaros saulėgrįžą drauge „Gong Camp“ stovykloje. Kviečiame į „Atvirų durų“ naktį ir dieną kaimo turizmo sodyboje „Žirnaja“ – štai su tokiu mūsų draugų Psichologijos studijos „Menas būti“ kvietimu Ekodaiktai.lt komanda vyksta į renginį Ukmergės rajone. Kviečiame prisijungti ir jus. Birželio 23 – osios vakarą, naktį ir visą 24 – ąją laukiame jūsų nuostabioje www.zirnaja.lt sodyboje! Joninių dieną mes pravesime dvejas rankdarbių dirbtuves:  10.30 Indėniškų sapnų gaudyklių dirbtuvės ir 14.00 Sodų iš šiaudų vėrimo dirbtuvės.

“Atviros nakties ir dienos” programoje vyks daug įvairių ir įdomių užsiėmimų. Vienas iš jų Gongų naktis. Renginio organizatorė, psichologijos studijos „Menas būti“ vadovė psichoterapeutė Alicija Eiliakas pasakoja: „Mūsų organizuojama Nakties Gong Pudža yra ypatinga tuo, kad vyks trumpiausią vasaros – stebuklingą Joninių naktį. Birželio 23 – osios vakarą mes kviečiame visus į susitikimą prie laužo, atlikti “Keturių Stichijų ceremoniją“, “Norų ritualą”, pinti tradicinius žolynų vainikus ir dainuoti dainas. Apie vienuoliktą valandą vakaro prasidės – Nakties Gong Pudža. Pirmąją valandą vyks “Maudynės gongų garsuose”, po jų gongų ošimas tęsis iki ryto. Dažnai Gongų nakties dalyviai kitą rytą nenori skirtytis, juos vienija savotiškas bendrumo jausmas, todėl kitą dieną, birželio 24 – ąją, mes organizuojame atvirą renginį, kurio metu vyks daug įvairių užsiėmimų: “Sakralaus tono improvizacijos” ir „Intuityvaus dainavimo“ dirbtuvės, rankdarbių – indėniškų sapnų gaudyklių ir sodų iš šiaudų dirbtuvės, Perkusijos studijos „Afrikos būgnai” pasirodymas „Ritmo ratas“. Vakare vyks Mistinio garso koncertas “Žemės glėbyje”. Į renginį gali atvykti visi norintys, jis mokamas ir turime ribotą vietų skaičių, todėl būtina išankstinė registracija. Visą informaciją rasite mūsų internetinėje svetainėje www.menasbuti.lt“
Preliminari programa ir kainos:

Birželio 23 d. vakaras ir naktis

Nuo 19.00 – svečių atvykimas. Svečiai galės pasimėgauti mūsų nuostabaus virėjo Manto vegetariškais patiekalais .
20.00 – 22.00 val. – susitikimas prie laužo. “Keturių Stichijų ceremonija” , “Norų ritualas”, dainos, būgnų garsai, vainikų pynimas ir kiti Rasų malonumai.
22.00 – 23.00 – pasiruošimas nakties Gong Pudžai.
23.00 – 7.00 – Nakties Gong Pudža. Pirmąją valandą vyks “Maudynės gongų garse”, po jos gongų ošimas tęsis iki ryto.
Birželio 24 d. diena
7.00 – Švelnus prabudimas su Gong Yoga.
8.00 – 9.00 – Pusryčiai .
10.00 – 13.00 – “Sakralaus tono improvizacijos” dirbtuvės su Alicija ir Ričardu.
10.30 – 12.30 – Sapnų gaudyklių dirbtuvės su Birute Jakučionyte.
13.00 – 14.00 – Pietūs. Veiks vegetariškų patiekalų bufetas.
14.00 – 15.30 – Sodų iš šiaudų vėrimo dirbtuvės su Birute Jakučionyte.
14.30 – 16.00 – Intuityvaus dainavimo dirbtuvės” su Alicija.
16.00 – 17.00 – Perkusijos studija „Afrikos būgnai”. Ritmo ratas.
17.00 – 18.00 – “MA-URI – Prisilietimo meno” pristatymas su Jurga Mozūriene.
18.15 – 19.30 – Mistinio garso koncertas “Žemės glėbyje” (Alicija, Ričardas ir Lukas Eiliakai)
20.00 – Vakarienė (stovyklos dalyviams)
Programa gali būti papildyti, sekite ją.
Dalyvavimo kainos – siūlome 3 “paketus”:
Nr 1. Pilnas “Joninių paketas” (Birželio 23 d. vakaro apeigos + Gong Pudža + Dienos užsiėmimai + Mistinio garso koncertas) – 45 eurai.
Nr 2. Birželio 24 d. (Visi užsiėmimai + Mistinio garso koncertas) – 30 eurų
Nr 3. Birželio 23 d.vakaro apeigos ir Nakties Gong Pudža – 25 eurai.
Vaikams: Tėvams perkant pilną paketą Nr. 1 arba Nr 2, vaikai iki 16 m. užsiėmimuose gali dalyvauti nemokamai (išskirus rankdarbių dirbtuves). Jei perkamas tik paketas Nr.3 (vakaras + Gong Pudža), už vaiką apmokama pilna kaina.
Maistas: Prekiausime skaniu vegetarišku maistu.
SVARBU: kad tinkamai pasiruoštume svečių priėmimui, mums reikia žinoti iš anksto, kiek žmonių ketina atvykti, todėl labai prašome mums apie tai pranešti, geriausia iš anksto.
IŠANKSTINĖ REGISTRACIJA BŪTINA Į NAKTIES GONG PUDŽĄ ( ribotas vietų skaičius).
Kaip registruotis:
Mums patogiausia, jei registruojatės el. paštu: info@menasbuti.lt.
Informacija pasiteiravimui tel. 868785625 (Alicija) ir 8 618 12181 (Birutė).
Besiregistruojant parašykite: savo vardą, pavardę, dalyvių skaičių, tel. numerį ir kokį “paketą” užsakote (žiūrėkite aukščiau).
Kaip pasiruošti:
Būtinai su savimi turėkite kilimėlį arba paklotėlį, pleduką, galite ir pagalvėlę. Jei dalyvaujate Gong Pudžoje, tuomet jums reikės ypatingai minkšto “guolio”, kad išmiegotumėte visą naktį. Labai prašome į Pudžą nesivežti itin didelių pripučiamų čiužinių, jie užima per daug vietos.
Drabužiai – pagal savo poreikį. Būsime ir lauke, ir patalpose.
Įrašas paskelbtas temoje Uncategorized. Išsisaugokite pastovią nuorodą.