Aštuntoji Draugų Gongų naktis Gerviniuose birželio 8 d.

Draugų Gongų naktisJau aštuntą kartą kviečiame savo draugus ir draugų draugus, visus geros valios žmones į mistišką draugystės garso ir vibracijų sanbūrį per nakt – Draugų Gongų naktį Gerviniuose! Ji vyks Birželio 8 d., šeštadienį, 19 – 9 val. Ekodaiktai.lt sodyboje “Gervių lizdas“ Trakų rajone. Sodyboje 2018 rudenį buvo pasėta 10000 gilių ir suformuoti meditacijoms ir įsikrovimui skirti penki ąžuolo lapai: Atvirumo, Meilės, Išminties, Kūrybos ir Ramybės, o šį pavasarį buvo supiltas ir suformuotas Gaia kalnelis. 

Šių metų Draugų gongų naktis yra skirta atidaryti, palaiminti, padėkoti Visatai ir Gaia už naujai sukurtą vaikų ir jaunimo edukacijoms skirtą erdvę “Gervių lizdas”.
Draugų Gongų naktyje sukuriamas ypatingas visų dalyvių ryšys ir draugystė, patiriama labai stipri energetika ir aukštos vibracijos.
Gongų naktis – tai ypatingas muzikos ir darnios vibracijos renginys, trunkantis apie 8 – 9 val. Tokią naktį, kuomet švelniai skamba taikos gongų virpesys, žmonės miega savo palapinėse, po tentais arba po atviru dangumi, klausosi gamtos šnaresių, bendrauja, stebi laužą, medituoja, stebi savo mintis, geria arbatą. Kiekvienas gali daryti tai, kas tuo metu atrodo yra jam svarbu ir reikalinga. Tokią naktį yra galimybė pabūti su savimi, suprasti ar gyveni taip, kaip nori, išplėsti savęs pažinimą, suvokti, ko norėtum, kur eini, ar esi laimingas šiame savo gyvenimo etape.
Draugų Gongų nakties kaina: suaugusiems – 30 eurai, vaikams iki 7 metų – nemokamai, vaikams iki 14 metų – 10 eurų. Šeimos bilietas (tėtis, mama ir visi jų vaikų) – 55 eurai
Jeigu turite finansinių sunkumų, tačiau jaučiat, kad Jums labai riekia būti Draugų Gongų naktyje, rašykit ekodaiktai@gmail.com ir mes tikrai rasime išeitį.
Vakarienei planuojamas suneštinis vaišių stalas. Arbata vaišinsime.
Gongų nakties dalyviai nakvoja savo atsivežtose palapinėse ir patys pasirūpina savo patogumu. Tiems, kurie neturi palapinės yra galimybė nakvoti bendroje palapinėje.
Draugų Gongų nakties programa:
19.00 – 21.00 Registracija, palapinių įrengimas, bendra, suneštinė vakarienė.
22.00 val. Draugų Gongų nakties pradžios ceremonija prie laužo, Gaia kalnelio ir meditacija ąžuolų jaunuolyne ir penkiuose ąžuolo lapuose: Atvirumo, Meilės, Išminties, Kūrybos ir Ramybės.
23.00 val. Gongų koncertas / improvizacija.
00.00 – 7.30 val. Švelnūs gongų garsų prisilietimai.
8.00 – 9.00 Arbata ir pusryčių košė.
Būtina išankstinė registracija:
info@gongai.eu, tel.: 8 687 57726 (Vyrenijus), ekodaiktai@gmail.com, tel.: 8 618 12181 (Birutė)
Foto albumas iš 2018 Draugų Gongų nakties Gerviniuose: https://www.facebook.com/pg/gongai.vyrenijus/photos/?tab=album&album_id=309151929643561

Įrašas paskelbtas temoje Uncategorized. Išsisaugokite pastovią nuorodą.